Uppfödarseger på Momarken!

Då var inte Goldomaster och Vinnmin ensamna om att segra 2012 av de som lämnat tunet i Skrädene för att pröva lyckan på ovalerna. Leif och Maritha Gustafsson´s Lemonitor fick äntligen visa att han duger. Efter att ha tagit ledningen in i första sväng var han helt ohotad. Även Leif´s andra häst Gittan Pride segrade, båda med Tom i sulky´n, Grattis säger Nilsson´s !!!¨

I Lördags så var jag på Färjestad och Cyroline hade tydligen laddat så in i Norden för den här starten så inte ens Dagfinn hann med när näsan pekade åt rätt håll, full ”guffe” för här ska inte sparas på krutet tänkte hon men att då trassla in benen och använda sig av gångarten galopp gör inte husse glad!! Dagen förstörd med galopp när man hade väntat sig en urladdning som hette duga, ja ja inte första gången man åker hem med huvet fullt av myror..pust!! Nya tag men nu var det klent med lopp så vi får se vad som händer framöver.

Att nämna i övrigt angående uppfödningar så har Cyrap gått kvallopp på Mysen för en dryg vecka sedan, ska bli intressant att se hur han utvecklas!

Tjing!!

Glorylinda och Cyroline får godkänt!

Glorylinda klarade premietiden i Årjäng i söndags dock utan att imponera. Var inte helt hundra i travet och i sista sväng tyckte hon att det var nog med springande och bröt ut och galopperade, fixade ju tiden trotts detta men där finns det en del att polera på under vintern!

Glorylinda, bilden tagen av Helena Dahlbeck.

Cyroline gjorde ett bra lopp på Färjestad igår där Dagfinn öppnade försiktigt från 6:e spår men fick överta ledningen i första sväng. Ut på långsidan kom Goop med favoriten Uroy som släpptes till ledning. Ur sista sväng lättade Björn lite på tömmarna och Uroy sprintade enkel ifrån vinst på fina 15.4, sista 500 efter snabba 11!!. Cyroline hade full fart över mål och var inte speciellt tagen som 3:a på 15.7.  Se loppet på youtube:F�rjestadstravet, Lopp 1, 121008.

Faktum är att det är sol ute, njut av den höga sköna höstluften den som kan!

/Olle