Läget…29/12 2013!

Tiden går och vi rundar snart av 2013. Många tankar inför 2014, vi får ta en dag i sänder och se framtiden an!

I stallet ser det ut som vanligt, inga starter inplanerade utan försöker hitta träningsmöjligheter så vi får lite grund och stå på innan vi anmäler igen. Glorylinda ska kollas upp på andra sidan nyår då hon inte verkar fräsch igen, endast skrittad och joggad efter behandling, men något är fel så vi tar en koll igen. Snöstjärna har så långt uppfört sig ok men visar inga våldsamma framsteg rent utvecklingsmässigt. I övrigt så är läget som tidigare….kanske skulle skaffa flodhästar, de verkar trivas i gyttja..frågan är väll hur de skulle hävda sig på banan? Bild från Skrädene julen 2013.

image

14/12 2013.

En ljus och fin begravning efter far hade vi i torsdags, många fina ord, tankar, och sång som han själv valt! En tomhet och oerhörd saknad men också alla oerhört fina minnen lever kvar…”blott en dag ett ögon blick i sänder…”

image

11/12 2013.

Cyroline hamnade sist utvändigt på Färjestad och sprang väll mest där bak och tyckte dagen var allmänt trist. Vet ärligt talat inte vad som var fel men hon tog helt enkelt inte i en meter! Nåja årsbokslut utan seger får det bli för nu måste det vaccineras. I övrigt i stallet Status quo!

”En kort vinter, eller bara en försmak av vad som komma skall?? Ja man får väll se hur det blir men visst hoppas både jag och de övriga fyrbenta på pudersnö att få rulla runt i. Undrar hur det går för han med strumporna som hela tiden skulle bita mig i baken då vi kamperade i hop här i hagen, snygg så få var han men lite lätt bökig som de flesta killar i den åldern som vill ha uppmärksamhet. Men oj vilken travare, hoppas någon får se det och satsar några kronor på fyra vita ben för en mer travsäker kompis ska mycket till å hitta. Nej snart ut å jaga lite på di gamle i hagen:)!!”

image

 

Advent, 2/12 2013.

Adventstid och ljus vid varje knut, mer eller mindre! November övergår i ”sköna” December…årets finaste högtid närmar sig med allt vad det innebär! Riktigt sig likt blir det ju inte, men vi får lära oss att leva med detta och göra det bästa av situationen! Nu hoppas vi det snart kommer lite snö som lyser upp mörka kvällar och som gör att tränandet av häst blir lite enklare!

Goldomaster var kanske en v-75 vinnare i lördags, blev dock sittande i rygg på för klen häst tillslut! Detta visar att han duger mer än väl i Svensk v-75! Han fäller dom under vintern, var så säker!!

image