Vår! 31/3 2014.

Känslan av vår var påtaglig i helgen och strax trillar vi över i April som ju kan vara nyckfull men det känns ju inte som det skulle bli fler bakslag nu utan att våren blir tidig! Goldomaster hamnade i rygg på för klena Skåningar på Valla, satt med rubbet sparat i V75  finalerna! Danielssons adept är nog strax ute igen och tar nya skalper! Lemonitor startar på Färjestad som favorit, med lille Horpestad i vagnen så ser läget intressant ut!

Nya haggäster hade vi i helgen, riktigt närgångna och ganska orädda strövade de runt tillsammans med Snövit, Snöstjärna och Vindinatt. Ganska lika mor och dotter!?

image image

Skor å gammal Grafström…!

Med skor runtom och den gamla hederliga Grafströmmen påhängd så kördes ett preparelopp med Goldomaster på Åby förra veckan! Han gjorde processen kort med övriga i loppet och vandrade fram utvändigt och övertog ledning in i sista sväng för att vinna överlägset! Nu på lördag så vänta finaler på Solvalla från spår 2, formen verkar ju fin men att begära seger är väll för mycket begärt!

Cyroline var på Färjestad och lallade runt, nåt mellan öronen som inte är bra eller en hals som inte funkar tja nåt var det ju för så klen är hon ju inte normalt!

3 uppfödarsegrar hittills i år är ju inte fy skam, han myser säkert där han blickar ner på sina adepter som ser till att uppfödaren fortsatt är synlig i rullorna!!!

/Olle

Uppfödarseger 13/3 2014.

Utan skor och med samma härliga inställning avgjorde Lemonitor ganska enkelt v64 avd 4 på Åby igår. Tom körde med taktisk kyla och fick sin vilja igenom till slut med en skollös Lemonitor vilket visade sig vara ett härligt drag! Grattis Leif och Maritha!!!

Cyroline fick med sig ett 5:e pris från Momarken i tisdags, 15.8 var ju en rätt ok tid men har liksom lite mer innanför västen som inte riktigt hon tar fram! Nåja får nöta på med lite ändrat upplägg så får vi se om vi kan hitta några lopp framöver med klena poäng i bagaget!

/Olle

Pang…där satt den 8/3 2014!

Så äntligen klaffade det för ”Goldo”, till ledning och höll enkelt undan i ny jänkarvagn dagen till ära! Måste rosa Dagfinn också, tempobedömare och med körhänder från det gamla gardet, han KÖR häst så som flera av de bortgångna gjorde! Sigurds första v-75 seger som uppfödare 2014, han myser säkert precis så där omärkbart även nu precis som han gjorde när han var här!! Stort grattis till Danielssons i Holmedal! Hoppas lillasyster får visa att hon inte vansläktas framöver! Cyroline ut på Mysen på tisdag, spår 5 och Dagfinn…känns upplägget igen;)…nåja en liten peng är jag nöjd med