Rask avslutning på Färjestad! 19/4 2014.

Påskafton 2014 ser ut att vädermässigt visa sig från sin bästa sida, solensstrålar når in genom fönstret och värmer ett fruset hjärta. Sigurd’s ögonsten som lever livets glada dagar i Holmedal hos Kent och Rolf visade fina takter igår på Färjestad genom ett rask avslutning från invändigt läge till en fin 2:a plats och ett nytt prydligt rekord 24.5! Vinabari var ju fars bästa vän i många år, både på banan och i avelsboxen! Vinnmin är ju bästa avkomman, Vindinatt är väll den mest talangfulla rent aktionsmässigt men om det var fysiken eller huvet som låg henne i fatet på ovalen fick vi aldrig något svar på. Nu väntar hon sin första avkomma efter Tekno Odin, hon väntas nedkomma runt den 5:e Maj! Snövit väntar vi också på, 27April är datumet där och far är Moe Odin!

Glad Påsk!!

Premiär och flyfotad ”Olle”!!

Årspremiär i Årjäng med rätt så många bra lopp, enda uppfödningen på ovalen denna dag är Ternerosa med nestor Edman i vagnen!

Solen skiner men snåla vindar drar från sydväst så vinterjackan får sitta på en stund till. Den med fyra vita ben har visst börjat röra lite på sig borti gnällbältet! Kärt barn har många namn, ”snyggolle”, ”Prinsen”,”Lillolle” eller bara ”Olle” är visst benämningar han går under, här utvändigt i ett jobb i veckan. Bilden ligger på hanskarlsson.com.

image