Vecka 17.

Cyroline var först ut av de som på Skräne ängar vuxit sig mogna tävlingsovalen denna vecka! Hon var duktig 2:a med en ”mes” kusk i vagnen på Färjestad. Öppnade  hyggligt men kunde inte vara med om spetskörningen utan hamnade i 3:e inner där vi bidade vår tid för att följa ryggen på Peaceinthepuzzle ut mot upploppet, men dagens ljus såg vi alldeles för sent för att kunna hota den altför vakne Silven med ”fredspusslet”. Men hon knatar på den lilla och jobbar ärligt men man tycker det borde finnas lite mer tryck i sakerna sista biten med racerstam i generna…men men vi får ta det som bjuds! I fredags så var Lema´s två adepter, Lemonitor och Ofrah Haza ute i Årjäng på lunchtravet, men båda gjorde bort sig med galopp!! I Lördags startade Goldomaster återigen på V-75 och fick ett smörlopp i andra ytter men denna gång var inte stridsmoralen på topp utan han tröttnade sista 500 och slutade oplacerad, men kan vara förlåtligt efter många topplopp under vinter i hård konkurrens! Snövit är på Spangberg för att betäckas med Moe Odin, får hoppas och tro att hon var i tid för seminering i början på denna vecka! Vårvarmt 18 grader…härligt:)!!

/Olle

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *