Pizza, sparken, älg, frost och Vinnmin!

Forza Italia…känns namnet igen?? På Linuddens Handelspark finns Töcksfors bästa Pizza, jag lovar testa stället som många missar, och njut de tunna vällagade godsakerna!! Skrev något om Hörnberg här för leden…nu har han fått ”sparken”…ja för nog är det så..eller?? Älgjakten påbörjad i många VVO’n men i Hån avvaktar man lite med jakten på ”Helge”..får hoppas man slipper snö men ju längre man väntar… Fler än på länge verkar de vara i alla fall att dömma av de spår man ser i havreåkrar och på vägar! Här har gråben inte snokat nyligen iaf!! Vacker har helgen varit med frostbitna nätter..äntligen:-). I fredags stred Vinnmin heroiskt i 3:e spår sista1200 och var inte stort slagen som 4:a, har gått riktigt bra på slutet, kul!!

/Olle

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *