Tisdag 2/9 2014.

Hos Johnny Johansson i Åmål står Ofra Haza e. Lema Ludmila och Gentle Star, hon gjorde sitt första framträdande för Johnny på Färjestad igår och verkade fin i kvalet på 17,6. På väg till slakteriet så fick hon en chans till, hon är den sista stoet efter den gamla Lemomite linjen som far en gång började avla på. Kunde inte släppa henne i det läget och tyckte hon skulle kunna ha något mer att ge, har ju visat att hon kan klå 08-orna!!! Cyrap(e. Cyrana) tog sin första seger på Norsk mark för Halle på Klosterskogen för drygt en vecka sedan, han var dock sämre i gårdgens framträdande från spets på Jarlsberg…men men får tro han repar mod igen. Glorylinda var 5:a i Årjäng och man hade väll önskat mer med en perfekt resa men utan att kunna köra med optimal balans så var det väll ok på 18,8. Cyroline har haft halsbekymmer men verkar lite på g igen, får väll försöka göra någon start till och se om hon har lusten och glöden kvar utan att fysiken spökar!!

CyrolineJohanna har under sommaren varit aktiv i Open Water Trophy och slutade på en 5:e plats totalt med placeringarna 6:a(Vansbro), 4:a(Sjötorp), 3:a (Västerås) och 4:a(Göteborg). Här ses hon på pallen i Västerås.

bild (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *