Högoktanig 17-åring!

imageÅter på mammas gata finns nu Golden Glory efter flera år hos annan uppfödare. Hon är sig lik, samma temperament men oerhört snäll, ej dräktig i år! Får väl se om vi betäcker till våren. Glorylinda och Cyroline tränas måttligt efter behandling och mindre bra prestation på den senare. Snött flyttar norrut under slutet av året och har hittat ett bra hem där han garanterat får chansen. Vindinatts hingst efter Tekno Odin är dock fortfarande kvar och till salu, en riktigt fin individ!! I övrigt så verkar ju travet gå sådär och ska man se till Årjängstravets dagar 2015 så är det ju rent skräp, fortsätter det såhär så kan snart Johan och gänget på ST slå igen. Helt korkat att fortsätta satsa på fler V75 omgångar och köra omgångar tillsammans med Norge, genererar det spelare och mer pengar till Svenskt trav?? Reducera antalet V75 omgångar, lägg ut fler v-64-or på mindre banor, dra ner prispengarna på V75, omfördela till vardagstravet så det finns ngt att köra om!!

/Olle

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *