Nytt år, 13/1 2015.

En vinter knappt värd namnet så långt, vinter,vår och höst allt på en gång och nu som det ska vara gnistrande kallt och riktig midvinter. Istravet dock igång och det tyder ju på att vi passerat nyår. Här hemma har dock träningen varit minst sagt av det klenare slaget pga vädret, motion och lätt jogging är vad som varit möjligt. Så att ens tänka på start i nuläget är bara att glömma. En som dock startat på och som på Romme i lördags kunde stjälpt storheter som On Track Piraten och Melanders elitloppshäst Digital Ink var Goldomaster. Kvick från start och smart framlotsad i tredje inner av Jakobsson så hade sluggern från Holmedal satt nosen först om han fått fritt lite tidigare…jo det är jag säker på även om Kihlström gav uttryck för att ”ha kvar i linorna”..

Om någon läste NWT innan nyår så kanske ni läste följande rader…om inte så läs här..stort av ”spelarn”..

image

/Olle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *