”Sven”i gröngräset 7/8.

Sven..som han troligen kommer heta om Iselin och Kenneth får igenom namnförslaget hos ST har vuxit och ser riktigt fin ut. En trevlig individ med ett gott lynne. Stall Slotts har ju en för dagen riktigt bra verksamhet både på avelssidan och på banan med fina framgångar inte minst med v-75 seger genom Sölör Stegg häromsistens.(Bilden tagen av Toini.)IMG_1182 (1)

 

Snövit är ceminerad i ett sista försök för att få dräktig med Månprinsen, har varit trögt att få till stona i år, Golden Glory är också på Valneviken så vi får se vad det lider om någon av de 3 (Vindinatt konstaterad på första men inte kollad sedan) är dräktiga.

På söndag är det Hästägarnas dag på Årjängstravet, hoppas ni hittar dit och får uppleva en fin tävlingsdag.

Nästa vecka kommer sommaren på ett kort besök…har de i alla fall sagt på vädersajterna, nåja vi får se om det stämmer denna gång!!

/Olle

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *